Energimontørlærling

Vi søker energimontørlærling til vår avdeling i Hammerfest. Tiltredelse 1. september og mulighet for sommerjobb etter avtale!

Søknadsfrist: 14.03.2023

Kontaktpersoner:

Montørleder Jan Tore Mathisen tlf. 911 10 991
HR- og Kvalitetsleder Thomas Øien tlf  907 38726

Send skriftlig søknad med referanser og karakter- og fraværsoversikt til jobbe@lucerna.no, eller trykk på knappen nederst i annonsen.

Som lærling i Lucerna får du tett oppfølging av veilederne dine og du vil arbeide sammen med erfarne fagarbeidere. Under hele læretiden vil du bli fulgt opp av Hammerfest Flerfaglige Opplæringskontor. Opplæringskontoret har sammen med oss som oppgave å se til at opplæringen du får er i henhold til opplæringsloven. 

Lucerna har et inkluderende og godt arbeidsmiljø. Du vil få god innføring i bedriftens regler, krav og rutiner. Du må selv ta ansvar for å ta del både sosialt og faglig. Vi vil hjelpe deg på veien til fagbrev, samtidig du må selv også ta ansvar for egen opplæring igjennom engasjement og interesse.

Når vi har mottatt din søknad vil du motta en bekreftelse på at søknaden din er registrert. Når vi har funnet de kandidatene vi ønsker en nærmere prat med blir de innkalt til intervju. Etter dette velger vi ut de kandidatene vi ønsker å tilby læreplass. Alle som har søkt på læreplass hos mottar svar, uansett om de blir tilbydd plass eller ikke.

Energimontør ved stolpe

Arbeidsoppgaver:

En energimontør bygger og vedlikeholder hele overføringsnettet for strøm. Som lærling hos oss vil du få jobbe med planlegging, utbygging, installasjon, drift og vedlikehold av høy- og lavspentnett. 

Kvalifikasjoner:

En energimontør bør ha teknisk innsikt og interesse for faget, og holde deg oppdatert i en bransje i stadig utvikling.

Du må trives i utendørs arbeid ha evne til å arbeide i høyden.

Vi ønsker oss lærlinger som er engasjerte, lærevillige og interesserte i faget sitt. I tillegg til de formelle kravene vektlegger vi at du har lite udokumentert fravær.

Læretid:

I løpet av læretiden må man ha bestått en skriftlig eksamen. Læretiden er to og et halvt år og avsluttes med en fagprøve på minst 6 dager. Fullført og bestått opplæring fører fram til fagbrev. Yrkestittel er Energimontør.


Hammerfest Energi-konsernet har virksomhet innen nettdrift, kraftproduksjon, kraftsalg, fjernvarme og bredbånd/TV. Vi har 65 ansatte og hovedkontor i Hammerfest. Selskapet eies av Hammerfest- og Hasvik kommuner.

Vi tilbyr: 

  • Anledning til å jobbe med spennende arbeidsoppgaver, i et selskap med et viktig samfunnsoppdrag
  • Muligheter for faglig- og karrieremessig utvikling og utfordrende arbeidsoppgaver.
  • Varierte arbeidsoppgaver, både inne og utendørs på mange lokasjoner.
  • Et godt arbeidsmiljø og hyggelige kolleger med variert erfaring og bakgrunn som legger vekt på trivsel med takhøyde, mangfold og humor
  • Lønn under opplæring og velferdsmuligheter som vaskehall, treningsrom og kantine
  • Ordnede arbeidsforhold, gode pensjons- og forsikringsordninger.